GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Duurzaam leven

Jij wilt duurzaam leven, dat willen vele mensen gelukkig. Je ziet dat het tijd wordt dat er iets veranderd in de wereld en dat begint bij jezelf. Maar waar begin je? Hoe kan je duurzaam leven? Wij gaan je op weg helpen!

Vegan/vegetarisch worden

Dit klinkt misschien als een grote stap, maar dit is wel de meest duurzame manier. Als dit te veel is voor je dan kan je al eens beginnen met een dagje geen vlees in de week, en het vlees wat je eet laten afkomen van een goede boerderij. De vleesindustrie is de grootste bron van ons CO2 probleem dus door hier geen steun aan te geven heb je al een veel positievere impact op het milieu.

Zonnepanelen Valkenburg

Een andere manier om duurzamer te leven is door je eigen duurzame energie op te wekken. Dit kan doormiddel van een windturbine of zonnepanelen. Een windturbine is niet echt ideaal in de achtertuin en zonnepanelen zijn een stuk toegankelijker. Door zonnepanelen te nemen bij een erkend bedrijf, zoals zonnepanelen Valkenburg, ben je gegarandeerd van een vlekkeloze installatie.

Verband plastic uit je leven

Plastic is ongezond en vernietigd onze planeet, daarnaast blijft plastic ook altijd bestaan we moeten hier gewoon van af. Je kunt al kleine aanpassingen aan je dagelijkse routines maken om plastic producten te voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om je eigen groentezakjes mee te nemen naar de supermarkt, dan hoeven die bonen niet in een plastic zakje.

Daarnaast kun je ook je eigen koffiebeker en waterfles bij je hebben en je eigen boodschappentas, uiteraard! Door je scheermesjes en tandenborstel te vervangen naar plasticvrije alternatieve kan je ook hier gemakkelijk duurzamer in zijn. Je kun ook een shampoobar of zeepblok nemen in plaats van die plastic flessen! Als je door de supermarkt loopt kun je kiezen voor producten die geen plastic verpakking hebben als dit mogelijk is, maar het beste is om je eigen moestuin te nemen of naar de boerderijwinkel te gaan.

https://de-duurzame-jongens.nl/zonnepanelen-valkenburg/