GFG Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Creëer een prachtig verloop in de ruimte door plaatsing van een houten scheidingswand

Bent u op zoek naar een manier om ruis te verminderen en een duidelijke scheiding te realiseren binnen een grote ruimte? Dan is een houten scheidingswand wellicht de perfecte keuze voor u! Deze ruimteverdeler splitst een grote ruimte in verschillende onderdelen zodat u optimaal gebruikmaakt van de beschikbare ruimte. Wilt u dit ook? Vertrouw dan op BREEDVELD, dé specialist op het gebied van mobiele wandsystemen!

Wat zijn de voordelen van houten wanden?

De houten scheidingswand is de afgelopen jaren steeds populairder geworden als ruimteverdeler. Dat is niet verwonderlijk, want op het gebied van interieur hebben houten wanden ontzettend veel voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat het bijdraagt aan verbetering van het binnenklimaat? Hout heeft namelijk een lange geleidbaarheid van warmte, waardoor de ruimte geleidelijk afkoelt of opwarmt. Met andere woorden: de energierekening zal een stuk positiever uitvallen voor u! Het temperatuurverschil tussen de houten scheidingswand en de rest van de omgeving blijft beperkt. Daarnaast is het hout in veel verschillende nerven en materialen verkrijgbaar, zodat het altijd past bij de sfeer die u wilt uitdragen. Houdt u van luxe? Dan is een mooie houten scheidingswand van mahonie de perfecte keuze. Daarnaast heeft BREEDVELD ook verschillende mogelijkheden op het gebied van eiken, bamboe, dennen en meer.

Vraag direct een offerte aan voor het laten plaatsen van een houten scheidingswand

Wilt u graag meer informatie over de ontwikkeling en de plaatsing van een houten scheidingswand in uw woning of in uw bedrijfspand? Dan staan de experts van BREEDVELD voor u klaar om u te voorzien van extra informatie. Het is mogelijk om het contactformulier in te vullen, dan denken ze graag met u mee. Daarnaast is het ook een optie om direct een offerte aan te vragen via de website. Dan weet u meteen wat de geraamde kosten zijn voor het laten plaatsen van een houten scheidingswand.

https://www.breedveld.com/