GFG Marketing
Image default
Groothandel

Bij deze specialist configureert u zelf een PET-fles die aan uw wensen voldoet

Wanneer u ondernemer bent en actief bent in de farmaceutische, chemische of voedingsbranche, beseft u als geen ander dat de verpakking van uw producten zeer belangrijk is. Een goede sluiting is cruciaal, maar het liefst wilt u ook een fles die er representatief uitziet. In de webshop van PET Power vindt u ongetwijfeld een PET-fles die uw wensen en behoeften vervult. Van grote verpakkingen met een smalle nek tot hele kleine verpakkingen; u bestelt ze bij hen. Kies bijvoorbeeld voor een kwalitatieve media-fles die aan alle normen voldoet. Doordat deze specialist strenge eisen hanteert bij het productieproces, weet u zeker dat al hun producten van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Zelf uw fles samenstellen is zeer eenvoudig

Zoals gezegd biedt PET Power u een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. U zoekt eenvoudig een PET-fles naar wens uit in hun webshop. Ziet u niet direct een fles die in uw perfecte plaatje past? Dan stelt u uw gewenste media-fles samen via hun handige configurator. Binnen enkele stappen heeft u uw fles zo vormgegeven als u voor ogen heeft. Deze stappen zijn als volgt:

  1. U opent de configurator op de website.
  2. U geeft aan van welk materiaal uw media-fles gemaakt moet worden.
  3. U bepaalt hoeveel inhoud de fles moet bevatten (max. 7500 ml).
  4. U kiest welke vorm de fles krijgt.
  5. U geeft aan in welke sector u actief bent.
  6. U kiest het nektype van de fles.
  7. U bekijkt het eindresultaat en rond uw bestelling af indien u tevreden bent.

Geef uw voorkeuren door

Zoals u merkt, is het zeer eenvoudig om zelf een PET-fles samen te stellen. Heeft u interesse in het zelf configureren van een media-fles? Bezoek dan de website van PET Power en geef uw voorkeuren door. Nadat u uw bestelling heeft afgerond, ontvangt u uw fles spoedig op het door u aangegeven adres. Dankzij deze vlotte service beschikt u dus al snel over uw eigen handige en stijlvolle fles!