GFG Marketing
Image default
Groothandel

Bij deze specialist configureert u zelf een PET-fles die aan uw wensen voldoet

Wanneer u ondernemer bent en actief bent in de farmaceutische, chemische of voedingsbranche, beseft u als geen ander dat de verpakking van uw producten zeer belangrijk is. Een goede sluiting is cruciaal, maar het liefst wilt u ook een fles die er representatief uitziet. In de webshop van PET Power vindt u ongetwijfeld een PET-fles die uw wensen en behoeften vervult. Van grote verpakkingen met een smalle nek tot hele kleine verpakkingen; u bestelt ze bij hen. Kies bijvoorbeeld voor een kwalitatieve media-fles die aan alle normen voldoet. Doordat deze specialist strenge eisen hanteert bij het productieproces, weet u zeker dat al hun producten van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Zelf uw fles samenstellen is zeer eenvoudig

Zoals gezegd biedt PET Power u een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. U zoekt eenvoudig een PET-fles naar wens uit in hun webshop. Ziet u niet direct een fles die in uw perfecte plaatje past? Dan stelt u uw gewenste media-fles samen via hun handige configurator. Binnen enkele stappen heeft u uw fles zo vormgegeven als u voor ogen heeft. Deze stappen zijn als volgt:

  1. U opent de configurator op de website.
  2. U geeft aan van welk materiaal uw media-fles gemaakt moet worden.
  3. U bepaalt hoeveel inhoud de fles moet bevatten (max. 7500 ml).
  4. U kiest welke vorm de fles krijgt.
  5. U geeft aan in welke sector u actief bent.
  6. U kiest het nektype van de fles.
  7. U bekijkt het eindresultaat en rond uw bestelling af indien u tevreden bent.

Geef uw voorkeuren door

Zoals u merkt, is het zeer eenvoudig om zelf een PET-fles samen te stellen. Heeft u interesse in het zelf configureren van een media-fles? Bezoek dan de website van PET Power en geef uw voorkeuren door. Nadat u uw bestelling heeft afgerond, ontvangt u uw fles spoedig op het door u aangegeven adres. Dankzij deze vlotte service beschikt u dus al snel over uw eigen handige en stijlvolle fles!

Gerelateerde artikelen

Rondhout voor uw schutting en constructies kopen

Een aanbieder van professionele horecakoelkasten van gerenommeerde merken

Met een thermobox voor de horeca blijven maaltijden perfect op temperatuur