GFG Marketing
Image default
Gezondheid

Agressietraining biedt u een uitweg

Bent u op zoek naar een goede agressietraining? Zoek dan niet verder want hier bent u zeker aan het goede adres. Wij trainen al jaren mensen als het gaat om het dealen met agressie en agressieve mensen. Een agressie moment kan in een split seconde ontstaan, in een klein moment kan de hele situatie omslaan daarom moet u voorbereid zijn op wat er ook kan gebeuren. De meeste mensen bevriezen in een conflictsituatie dit is niet meer dan normaal omdat we in deze tijden niet vaak blootgesteld worden aan direct gevaar, onze zogenoemde flight or fight reactie is niet genoeg ontwikkeld. Daarom kan agressietraining u voorbereiden op zulke situatie, handig vooral als u in bijvoorbeeld de horeca, bewaking of een andere publieke functie werkt. Als u met mensen werkt, is een agressietraining altijd aan te raden.

Agressietraining door echte experts

Onze agressietraining wordt gegeven door echte experts op het gebied van agressie. Zelf waren onze instructeurs namelijk ook een tikkeltje te agressief voor de maatschappij. Door jarenlang in de gevangenis door hebben gebracht en daar constant blootgesteld te worden aan agressie van de bovenste plank zijn onze instructeurs echte experts geworden op het gebied van agressie en agressietraining. U kunt er daarom van op aan dat onze experts weten waar ze het over hebben en dit kennis is die uit de praktijk komt.

Agressietraining voor iedereen

Omdat wij vinden dat iedereen gebruik moet kunnen maken van onze agressietraining, houden wij onze tarieven relatief betaalbaar als u kijkt naar de kwaliteit van onze agressietraining. Wij werken met echte instructeurs die echte agressie kennen en zullen dan ook praktijkopdrachten hebben waar we echte agressie uitlokken om die op zijn beurt op de juiste manier te benaderen en te ontwapenen. Agressietraining kan uw leven redden en daarom kan het ook niet te veel kosten.