GFG Marketing
Image default
Aanbiedingen

4 Leuke cadeautje voor jouw beste vriendin!

4 Leuke cadeautje voor jouw beste vriendin!

 

Een verjaardag, een feestdag of gewoon zomaar, soms verdiend jouw beste vriendin een blijk van waardering en dat kan al met een klein gebaar. Cadeautjes zijn zeer persoonlijk, maar met deze blog willen we je toch wat inspiratie bieden bij het vinden van een leuk en passend cadeautje!

 

Verlichting voor in het huis en de tuin

 

 

Er is niks gezelliger dan een sfeervol huisje tijdens deze koude dagen. Verlichting mag daarbij natuurlijk absoluut niet ontbreken. Dat kan in alle soorten en maten zijn! Denk aan Kaarsen, lichtsnoeren of fakkels. Je kunt hier ook zelf creatief mee aan de slag gaan. Denk bijvoorbeeld aan een grote schaal of mooie vaas gevuld met een mooi lichtsnoer. Het cadeau is niet moeilijk te scoren, want de lichtjes of kaarsen score je ongeveer op elke hoek van de straat. 

 

Accessoires voor haar

 

Tassen, sieraden of andere accessoires, vrouwen kunnen er nooit genoeg van hebben. Als je accessoires geeft kun je het zo gek maken als je zelf wilt! Ga je bijvoorbeeld voor een dure tas of een laagdrempelige ketting? Dit cadeau is wel heel persoonlijk, zorg dus dat je de stijl van jouw vriendin goed weet. En als je er toch nog over twijfelt dan kun je er altijd voor kiezen om haar een cadeaubon te geven van haar favoriete merk of winkel!

 

Gepersonaliseerde waterfles

 

 

Is jouw beste vriendin een echte sportfanaat of raakt ze altijd alles kwijt? Dan is dit zeker een passend en origineel cadeau! Geef haar een waterfles van Mepal cadeau! Je kunt de waterfles zelf ontwerpen door de tekst en kleur aan te passen. De fles heeft een ideaal formaat om mee te nemen en je kunt hem dus hergebruiken. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook nog eens duurzaam. Een ander voordeel is dat je vaak meer water gaat drinken als je standaard een waterfles bij je hebt. 


Ga samen een dagje weg

 


Een tastbaar cadeautje geven is altijd leuk, maar veel mensen hechten nog meer waarden aan samen herinneringen maken. Organiseer een leuk dagje of weekendje weg met je bestie! Een aantal voorbeelden hiervan zijn stedentrips, een spa dagje, samen uit eten of een wijnproeverij! Bedenk wat jullie samen leuk vinden om te doen en het zal een onvergetelijke dag worden!

https://www.mymepal.com/